Met een Loopkoets, Uitvaartbus of Truck naar uw laatste rustplaats

Iedereen kent de zwarte rouwauto, maar er is veel meer mogelijk. Er zijn verschillende typen rouwauto’s in diverse kleuren. Grijs wordt steeds vaker gebruikt, maar ook wit en bordeaux is heel mooi.

Een stijlvolle wijze van rouwvervoer is de uitvaartkoets. De paarden hebben passende dekkleden, in de kleur van de uitvaartkoets. Mensen die hun dierbare zelf naar de laatste rustplaats willen brengen, kunnen gebruik maken van de loopkoets. De kist met de overledene kan op de koets worden geplaatst, waarna men de koets zelf gemakkelijk tot aan het graf kan voortduwen. Een motor met zijspan, de uitvaartbus of een rouwcaravan behoren ook tot de mogelijkheden.

Met De Uitvaarttruck kiest u voor een heel persoonlijke uitvaart. De truck is er voor iedereen die zijn laatste tocht graag in een echte truck wil maken. Bijvoorbeeld omdat u in uw leven heeft gewerkt in de sector transport en logistiek. Of omdat u zich aangetrokken voelt tot een laatste tocht in een transportmiddel dat bij u past. En bent u wel gecharmeerd van een uitvaart per truck, maar wilt u liever een truck van een ander merk? Geen enkel probleem: de bak staat los op een schotel en kan op elke truck worden geplaatst.

Dragers
Het liefdevol uitdragen van een dierbare overledene kan door de nabestaanden zelf gedaan worden. Op de dag van de uitvaart worden zij dan begeleidt en bijgestaan door een van onze dragers. Onze dragers beheersen jarenlange ervaring in het ceremonieel begeleiden van een overledene naar de laatste rustplaats. Kan of wil de familie niet zelf dragen dan zijn zij beschikbaar. Dragers die begeleiden zijn ook aanwezig tijdens de afscheidsplechtigheid en assisteren waar nodig. Op deze manier ontstaat er meer betrokkenheid bij de overledene en de nabestaanden.

dragers
Rouwkaarten Verder naar:
Direct contact Marja van Rijn 0174 - 613365 of 06 - 13550369 | Dag en nacht bereikbaar