De Dom van De Lier op uw rouwbrief

Rouwbrieven
Een van de eerste dingen die worden besproken is het opstellen van de rouwbrief, ook wel rouwkaart genoemd. Tijdens het regelgesprek maak ik samen met de nabestaanden de tekst voor de rouwkaart. Daarna krijgt u altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u kunt controleren of de tekst en de namen op de rouwbrief verwoorden wat u wilt meedelen. Voorbeelden van rouwbrieven en teksten neem ik altijd mee, maar een eigen ontwerp is natuurlijk altijd welkom. Een gespecialiseerde drukkerij drukt de rouwbrieven. Zij hebben uitgebreide apparatuur beschikbaar en staan ook in het weekend voor mij klaar.

Het maken van een liturgie, bidprentje of dankbetuiging gaat op dezelfde manier. Speciale wensen voor de dankbetuiging, zoals een foto of specifieke afbeelding kunnen bijna altijd geregeld worden in korte tijd.

Advertenties in kranten kunnen ook door de uitvaartondernemer geregeld worden. Ik heb contacten met verschillende kranten en kan op speciale tijden aanleveren. Soms wordt een plekje gewoon even gereserveerd voor een familie.


Muziek en bloemen Verder naar:
Direct contact Marja van Rijn 0174 - 613365 of 06 - 13550369 | Dag en nacht bereikbaar