Een herinnering in liefde is een herinnering voor altijd

Jaren geleden was ik, Marja van Rijn, op zoek naar een kaart voor een familie waarvan een geliefde was overleden; ik kon niets passends vinden totdat ik een kaart zag met de warme tekst:
"Een herinnering in Liefde, is een Herinnering voor altijd"
Die tekst raakte mij en heeft mij niet meer losgelaten. Een pakkende zin, vol waarheid!

Toen ik in maart 2007 Uitvaartbegeleiding Samen startte, wist ik meteen: Die zin hoort bij mijn onderneming. Want ondanks verdriet blijft een herinnering in liefde, een herinnering voor altijd.

De liefde voor dit bijzondere werk is ontstaan door ervaringen in mijn persoonlijk leven. Toegewijde, praktische hulp is in tijden van verlies en verdriet een grote steun. In 2017 bestaat Uitvaartbegeleiding Samen alweer tien jaar. Gevestigd in De Lier, begeleidt in het gehele Westland en Midden-Delfland en op verzoek ook daarbuiten.

Doordat Uitvaartbegeleiding Samen groeit, ben ik uit gaan kijken naar een collega en al snel kwam Jacqueline van der Salm op mijn pad. Jacqueline is geboren, getogen en woonachtig in Westland. Zij past goed bij de visie en uitstraling van het bedrijf.

Samen willen wij u tot steun zijn bij alle beslissingen die genomen moeten worden en bij het regelen van allerlei praktische zaken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er aandacht en ruimte is voor de wensen van de overledene zelf en van de nabestaanden, daarvoor nemen wij alle tijd. Samen met u dragen wij zorg voor een mooi en persoonlijk afscheid dat de afronding vormt van een uniek mensenleven.
Wij begeleiden en adviseren tot ver na de uitvaart, omdat een herinnering in liefde een herinnering voor altijd is.Direct contact Marja van Rijn 0174 - 613365 of 06 - 13550369 | Dag en nacht bereikbaar