Kaarten en Advertenties

De Dom van De Lier op uw rouwkaart?

Een van de eerste dingen die worden besproken is het opstellen van de rouwbrief, ook wel rouwkaart genoemd. Tijdens het regelgesprek maken wij samen met de nabestaanden de tekst voor de rouwkaart. Daarna krijgt u altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u kunt controleren of de tekst en de namen op de rouwbrief verwoorden wat u wilt meedelen.
Voorbeelden van rouwbrieven en teksten nemen wij altijd mee, maar een eigen ontwerp is natuurlijk altijd welkom. Een gespecialiseerde drukkerij drukt de rouwbrieven. Zij hebben uitgebreide apparatuur beschikbaar en staan ook in het weekend voor ons klaar.

Het maken van een liturgie, bidprentje of dankbetuiging gaat op dezelfde manier. Speciale wensen voor de dankbetuiging, zoals een foto of specifieke afbeelding kunnen bijna altijd gerealiseerd worden in korte tijd.

Advertenties in kranten kunnen wij ook voor u plaatsen. De tekst komt dan in het zelfde lettertype als de kaart en soms ook een foto erbij.
Wij hebben contacten met verschillende kranten en kunnen op speciale tijden aanleveren.

Om te helpen in het denkproces voor het vormgeven van een mooi afscheid, hebben wij een Wensenboekje gemaakt. Download hem gerust en raak geïnspireerd door de mogelijkheden.

Contact

Marja van Rijn