‘Een herinnering in liefde is een herinnering voor altijd’

Samen uitvaartbegeleiding

De naam Uitvaartbegeleiding Samen en het logo zijn met zorg gekozen.

‘Samen’ met de familie de uitvaart van een geliefd persoon vorm geven. ‘Samen’ zorgvuldig met mijn medewerkers het afscheid van een dierbaar persoon mogen uitvoeren.

Jaren geleden was ik, Marja van Rijn, op zoek naar een kaart voor een familie waarvan een geliefde was overleden; ik kon niets passends vinden totdat ik een kaart zag met de warme tekst:

“Een herinnering in Liefde, is een Herinnering voor altijd”

Die tekst raakte mij en heeft mij niet meer losgelaten. Een pakkende zin, vol waarheid!

Toen ik in maart 2007 Uitvaartbegeleiding Samen startte, wist ik meteen: Die zin hoort bij mijn onderneming. Want ondanks verdriet blijft een herinnering in liefde, een herinnering voor altijd.

De liefde voor dit bijzondere werk is ontstaan door ervaringen in mijn persoonlijk leven. Toegewijde, praktische hulp is in tijden van verlies en verdriet een grote steun.

 

De Lier en omgeving

Uitvaartbegeleiding Samen is gevestigd in De Lier, maar begeleidt in het gehele Westland en Midden-Delfland en op verzoek zo mogelijk ook daarbuiten.

Doordat Uitvaartbegeleiding Samen groeide, ben ik uit gaan kijken naar een collega en al snel kwam Jacqueline van der Salm op mijn pad. Jacqueline is geboren, getogen en woonachtig in Westland. Zij past goed bij de visie en uitstraling van het bedrijf.

Samen willen wij u tot steun zijn bij alle beslissingen die genomen moeten worden en bij het regelen van allerlei praktische zaken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er aandacht en ruimte is voor de wensen van de overledene zelf en van de nabestaanden, daarvoor nemen wij alle tijd. Samen met u dragen wij zorg voor een mooi en persoonlijk afscheid dat de afronding vormt van een uniek mensenleven.

Wij begeleiden en adviseren tot ver na de uitvaart, omdat een herinnering in liefde een herinnering voor altijd is.

Rouw verdient aandacht en zorg

Ook rouw die al lang geleden begonnen is. Het verlies van een dierbare, hoelang geleden het ook mag zijn, laat vaak diepe sporen achter in het leven. Wij kunnen u helpen bij het zoeken van een praatgroep, persoonlijke begeleiding of bijeenkomsten met lotgenoten om over het verlies te praten. Dit alles kan tot grote steun zijn.

Belt u ons gerust, wij zijn er voor u.

Om te helpen in het denkproces voor het vormgeven van een mooi afscheid, hebben wij een Wensenboekje gemaakt. Download hem gerust en raak geïnspireerd door de mogelijkheden.

Contact

Marja van Rijn