Een luisterend oor, maar ook goed advies en passende ideeën

Uitvaartbegeleiding Samen wil met u meedenken naar een mooi afscheid, rekening houdend met de wensen van de overledene, maar óók met uw eigen wensen en gevoelens. Ik stimuleer u na te denken over úw manier van afscheid nemen, in combinatie met hoe de overledene het zou hebben gewild. Dit is de eerste stap in het rouwproces en maakt het afscheid tot een persoonlijk afscheid.

Een van de eerste vragen die aan de orde komen na het overlijden zijn:
Hoe willen we deze laatste dagen afscheid nemen van onze geliefde? Willen we zelf onze geliefde verzorgen? Willen we de overledene thuis opgebaard hebben in de eigen vertrouwde omgeving op een bed of in een kist naar de wens van de overledene of de nabestaanden. De kist evt. in de kleuren die de overledene zo lief waren. Ook kan er in een rouwcentrum, een kerk of het bedrijf van de overledene opgebaard worden.

Hoe willen we een afscheidsdienst? Met een dominee of pastoor of willen we graag zelf de dienst invullen met mooie gedichten, muziek en woorden? Hoe zou onze geliefde het gewild hebben? Welke muziek vertolkt onze gevoelens van woede, verdriet of dankbaarheid? Uitvaartbegeleiding Samen wil met u meedenken naar een mooi afscheid, u begeleiden en adviseren.

Enkele van de vele mogelijkheden worden uitgelicht op deze website:

> Begraven of cremeren > Kaarten en advertenties
> Kisten > Muziek en bloemen
> Dragers en vervoer > Gedenktekens
> Kinderuitvaart

Het is belangrijk om ideeën te hebben en mooi om deze te kunnen realiseren. Graag sta ik u hierin bij. Samen lukt dit ons. Kijk gerust rond op deze website voor meer informatie en ideeen, of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Uitvaartbegeleiding Samen Samen met u dragen wij zorg voor een mooi en persoonlijk afscheid dat de afronding vormt van een uniek mensenleven. Lees verder
rouwbrief
Rouwbrieven Naast de uitgebreide rouwkaartencollectie behoort ook een persoonlijke rouwkaart met bijvoorbeeld een foto van de overledene, De Dom van De Lier of een geschilderde cyclaam tot de mogelijkheden.
loopkoets
Kisten & vervoer Met een Loopkoets, Uitvaartbus of Truck naar uw laatste rustplaats. Er is tegenwoordig veel mogelijk, zowel voor kisten als vervoer.
Rouwarrangement
Rouwarrangementen Een rouwarrangement gemaakt van bloemen uit uw tuin of met groente uit uw moestuin, een warme laatste groet. Lees meer...


Kisten Verder naar:
Direct contact Marja van Rijn 0174 - 613365 of 06 - 13550369 | Dag en nacht bereikbaar