Muziek en bloemen brengen warmte & liefde

Uitvaartmuziek
Muziek is emotie. Het bepaalt de sfeer. Bij een begrafenis of crematie brengt muziek herinneringen naar boven. Juist daarom is het vaak een belangrijk onderdeel bij het afscheid. Het helpt om emoties uit te drukken. Persoonlijk gekozen begrafenis- of crematiemuziek verwoordt gedachten en biedt troost.

Een uitvaartdienst in een kerk wordt meestal begeleidt door een organist soms in samenwerking met een koor. Live muziek geeft een speciale sfeer aan het afscheid, zeker als dit wordt uitgevoerd door familie of nauw betrokkenen van de overledene. Cd′s zijn niet meer weg te denken tijdens een uitvaartdienst. Een speciaal muzieknummer bij binnenkomst van de familie, na het in memoriam, bij het uitdragen van de overledene(uit een kerk) of tijdens de rondgang langs de baar(in het crematorium) brengt mensen in ontroering. Ook kan op de begraafplaats muziek,live of d.m.v. een CD, een warme toevoeging zijn.

Bloemen
Wilt u een laatste groet brengen aan een dierbare, dan kan dit in de vorm van een boeket of rouwarrangement. Passend bij de persoon of juist bij uw gevoelens.

Bloemen kunnen ook uitgedeeld worden bij een uitvaart. Vaak zijn het rode rozen, maar ook witte rozen zijn populair. Ook bloemblaadjes kunnen gestrooid worden als laatste groet op de begraafplaats. Ik werk samen met bloemisten die traditioneel bloemwerk maken maar ook volgens u wensen een mooi rouwstuk met speciale bloemen of een rouwstuk in een bepaalde vorm kunnen maken of met de groenten uit de moestuin van de overledene.

Veel kan, veel mag
Steeds vaker is er een fotograaf bij de uitvaart. Waardevol voor familie in het buitenland, maar ook voor de verwerking van uw verdriet. Ook kunnen ballonnen worden opgelaten. Allemaal rituelen die zorg dragen voor een warme, persoonlijke uitvaart.Gedenktekens Verder naar:
Direct contact Marja van Rijn 0174 - 613365 of 06 - 13550369 | Dag en nacht bereikbaar