Muziek en bloemen brengen warmte en liefde

Uitvaartmuziek

Muziek is emotie. Het bepaalt de sfeer. Bij een begrafenis of crematie brengt muziek herinneringen naar boven. Het helpt om emoties uit te drukken. Persoonlijk gekozen begrafenis- of crematiemuziek verwoordt gedachten en biedt troost.

Een uitvaartdienst in een kerk wordt meestal begeleidt door een organist, soms in samenwerking met een koor. Live muziek geeft een speciale sfeer aan het afscheid, maar ook mooie CD muziek bij binnenkomst van de familie of na het in memoriam brengt mensen in ontroering. Ook kan muziek op de begraafplaats, live of een CD, een warme toevoeging zijn.

Bloemen

Wilt u een laatste groet brengen aan een dierbare, dan kan dit in de vorm van een boeket of rouwarrangement. Passend bij de persoon of juist bij uw gevoelens.

Bloemen kunnen ook uitgedeeld worden bij een uitvaart. Rode en witte rozen zijn populair. Ook bloemblaadjes kunnen gestrooid worden als laatste groet op de begraafplaats. Ik werk samen met bloemisten die traditioneel bloemwerk maken, maar ook volgens u wensen een mooi rouwstuk in een bepaalde vorm maken of met de groenten uit de moestuin van de overledene.

Veel kan, veel mag

Steeds vaker is er een fotograaf bij de uitvaart. Waardevol voor familie in het buitenland, maar ook voor de verwerking van uw verdriet.

Om te helpen in het denkproces voor het vormgeven van een mooi afscheid, hebben wij een Wensenboekje gemaakt. Download hem gerust en raak geïnspireerd door de mogelijkheden.

Contact

Marja van Rijn